Lifestyle

Villa Maria positioneert zich breder dan een stijlvolle kledingzaak op topniveau. Recent werd beslist om een totaalconcept na te streven met zin voor totaalbeleving. Het ontwikkelen van de unieke ervaring der fysieke belevingen in een lifestyle-kader vormt de nieuwe ambitie van Villa Maria.

Laat u zichzelf introduceren bij Villa Maria. Inspiratie voor uw persona zoals geurkaarsen, parfums, interieur, design en meer…

Baobab

Baobab Collection vertelt doorheen zijn kaarscreaties nieuwe verhalen: een uitnodiging tot een zintuiglijke reis waar de esthetiek van het object en goddelijke geuren elkaar aanvullen. Alle materialen die deel uitmaken van onze kaarsen zijn zorgvuldig gekozen, met de hulp van de beste Europese ambachtsluiden.

Onze volledige collectie is beschikbaar in onze winkel. Kom gerust eens langs om de verschillende geuren en kleuren van Baobab te ervaren…

Acqua di Parma

Acqua di Parma is al meer dan 100 jaar een toonaangevende speler op de markt van de luxeproducten. Het merk werd opgericht in 1916 met de lancering van het iconische parfum Colonia, dat diende als inspiratie en dat symbool stond voor de kwaliteit, vakmanschap, elegantie en aandacht voor details van het merk.Acqua di Parma is een tijdloze klassieker die het symbool werd van een elegante mannelijke wereld. Door de jaren heen werd het merk verrijkt met creaties voor vrouwen, lifestyle en woning.

Acqua di Parma drukt een stijl uit, een manier van zijn, een levens-filosofie die gericht is op hedendaagse luxe. Elk product wordt in Italië vervaardigd door meester-ambachtslieden. Zij maken gebruik van de fijnste materialen en de meest traditionele technieken die van generatie op generatie worden overgedragen. Acqua di Parma, de essentie van Italiaanse stijl.

Bulo

Enkele jaren geleden koos Villa Maria voor de exclusieve partnership met Bulo om haar interieur/meubilair te stylen. Het Mechelse designbedrijf focust zich zowel op de ontwikkeling en productie van home interieur collecties als kantoorinterieuren. Creatie, innovatief design en hoogstaande kwaliteit zijn de voornaamste parameters voor dit merk en haar producten.

Heeft u interesse?
Bezoek dan hun website of kom langs bij Villa Maria voor meer vragen en advies.